,,Provozem restaurace a výrobou delikates žijeme. Naším cílem je přinášet vám na stůl fantastická jídla z kvalitních produktů od lokálních dodavatelů, ať už je to v zajímavém prostředí restaurace s příjemnou a rychlou obsluhou nebo přímo u vás doma."

O nás

Ke gastronomii se manželé Tlustí dostali přes výrobu a prodej ručně nakládaných sýrů a zajišťování cateringů na velkých kulturních akcích. Andrej také působil dvakrát po půl roce v USA, kde převážně jako host sbíral podněty z hostinských a restauračních provozů. Svou restauraci jsme zbudovali „na zelené louce“ v roce 2009 a od té doby se díky svému citu k pohostinství stali hnacím motorem mnoha změn a neustálého zlepšování služeb svým hostům.

Náš tým

Ilona Janulíková

Spokojenost zákazníků naší prodejny je pro mě na prvním místě. Neustále se zvyšující počet pravidelných zákazníků mě utvrzuje v tom, že všichni svou práci děláme správně.

Andrej Tlustý

Náš úspěch začíná a končí u lidí, kteří s námi pracují a pomáhají nám vytvářet hodnoty, na nichž naše restaurace a výroba stojí. Zaměstnance i stálé klienty považujeme za širší součást naší rodiny.

Honza Osička

Vaření je pro mě vášní, prací a zábavou současně. Pracujeme pouze s čerstvými kvalitními surovinami v moderní plně vybavené prostorné kuchyni. Někdy je to "makačka", ale za dobrou práci se Vám bude příjemně dívat na výplatní pásku. Vysoká spokojenost hostů je poté příjemným zadostiučiněním za strávený čas v práci.

Petr Hýbl

Jsem člověk v oboru gastronomie zkušený a ostřílený, proto Vás mohu mnohému naučit. Od svého týmu vyžaduji píli a poctivost, na druhou stranu se za zaměstnance dokážu postavit a pomoci mu nejen s pracovními problémy. Dobré práce si vážím a dokáži ji adekvátně ohodnotit.

Kariéra

Entusiazmus, pracovitost a poctivost pro nás znamenají více než mnohaletá praxe.

Fotogalerie

Prohlédněte si fotografie z naší výroby, prodejny a restaurace. Až k nám přijedete na návštěvu, věříme, že se u nás budete cítit jako doma.

Naše restaurace
v ,,Ano, šéfe!“

Návštěva Zdeňka Pohlreicha nám pomohla vyjasnit, jak chceme naši restauraci vést a rozvíjet.

Šéf se vrací do Lednice
aneb ,,Už dost, šéfe!“

Zdeněk Pohlreich nás nenavštívil jenom jednou. Jeho návrat do Lednice zachytila TV Prima v pořadu ,,Už dost, šéfe!“. Část o naší restauraci začíná v čas 23:34.

Lednicko-valtický areál

Máme štěstí, že můžeme pracovat přímo v srdci jedné z nejkrásnějších památek v České republice, Lednicko-valtickém areálu. Areál je nejrozsáhlejší koncepčně upravenou krajinou na světě, která je zapsaná na seznam památek UNESCO. Rozprostírá se mezi Lednicí, Valticemi a Břeclaví. Kromě zámků najdete v parkově upravené krajině řadu drobných staveb, například kaple, kolonády, umělou zříceninu či vítězný oblouk.